Tips

Planer til bloggen!

Hei!

Som dere kanskje har merket, har det bare vært kjedelige hverdagsinnlegg i det siste, det føler ihvertfall jeg! Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å legge ut tutorials, DIY`s, tips, anbefalinger, skjønnhetsinnlegg o.s.v! Jeg vil jo at denne bloggen skal bli så bra som mulig! Så i dag tenkte jeg å lage noen sånne innlegg, og poste noen av dem i dag, og noen senere! Elsker selv å se på slike ting som tutorials, diy, anbefalinger og slikt, så da tenkte jeg at dere kanskje også gjør det! Stemmer det? Og om dere vil ha konkurranse, linkerunde eller noe sånt, så bare si ifra!

Noe du vil jeg skal blogge om?

Kommenterer alltid tilbake!

SOMMERTIPS

Heisann!

Nå som det er sommer, trenger huden ekstra pleie o.s.v, så nå tenkte jeg å dele noen tips med dere! Jeg er ikke ekspert på sånt, men jeg har lest en del på nettet og sånn. Så her kommer noen tips for både kropp, ansikt og hår! Haha ♥

Høy solfaktor: Det er alltid lurt å bruke høy solfaktor, selv om det kan virke som man ikke blir brun av det, men det gjør man. Det tar bare litt lengre tid, men man blir ihvertfall ikke brent! Og vi vil jo bli brune, ikke røde!

Drikk mye vann: De fleste vet det nok, men når det er varmt er det veldig viktig å drikke mye vann, hvis ikke kan man få vondt i hodet, bli svimmel eller "dehydrert".

♥ Saltvann: Å bade i saltvann er tydeligvis bra for å blir brun, jeg vet ikke hvorfor, men.

Sole seg ved sjøen: Det er også bra å sole seg ved sjøen eller vannet, for vannet speiler sola, og gjør at det blir "mer" sol på stedet.

♥ Ikke bruk sminke: Om sommeren er det varmt, og man svetter mer enn vanlig. Derfor er det ikke lurt å bruke sminke, for den kan renne og bare se stygt ut. Også er jeg ikke helt sikker på om sminke dekker så mye at man ikke blir så fort brun i ansiktet, men det kan man finne ut av...

♥ Skyll håret: Når du har badet i saltvann, kan det være lurt å skylle håret så raskt som mulig, for saltvann kan slite litt på håret, så vidt jeg vet. Og jeg merker selv at håret mitt blir helt rart når jeg har badet i saltvann.

Noen tips du likte?

 

hits