oktober 2013

Me as a little kid

Beklager virkelig at jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste, men det skal bli bedre! Har blandt annet tenkt å komme med sånne "halloween videoer" hvor jeg viser dere hvordan dere kan kle dere ut på halloween. Altså sminke, hår og klær ;) Hadde det vært greit? ?

Dårlige nyheter

Hej hej!
Da var jeg plassert i sofaen, tven på og mobilen i hånda. Kom hjem fra trening for en god stund siden. Var der og så på siden jeg ikke kunne trene pga. skadet kne. Så da må jeg stå over kamper, treninger og gymtimer, desverre. Jaja, sånn er nå livet. Ellers har jeg jo vært på skolen, noe som jeg godt kunne sluppet. Fikk bare masse dårlige nyheter i dag... prøver og innleveringer! Det jeg liker minst med skolen er at man stresser så mye fordi man har prøver, innleveringer, lekser, ting å huske på og sånn.

Men nok skoleprat! Tenkte at hvis dere ville kunne jeg ha en spørsmålsrunde på bloggen og filme svarene på video. Så om derr vil det, skriv i kommentarfeltet slik at jeg vet! ?

Ready for fight

Heiaa!
Ble ikke blogging før nå, men det går vel greit? På skolen i dag var det samme vanlige fag og alltid like deilig å bli ferdig. Nå skal jeg snart dra til Vennesla for å spille håndballkamp, så dette innlegget blir litt kort. Men må gjøre meg klar for 'fight'. Haha! Blir alltid skikkelig kamp med det her laget ??

Hva har du gjort i dag? ?

Pictures

En god og en dårlig nyhet

Hei hei!

Leenge siden sist! Jeg tok meg en lang bloggpause uten å si ifra, noe som var litt dumt gjort. Men jeg har savnet å blogge, så da tenker jeg at jeg likså godt kan starte igjen! Om jeg får lesere eller ikke, så vil jeg uansett blogge, rett og slett fordi jeg liker å skrive, ta bilder og få tilbakemeldinger på det. Så jeg har en god og en dårlig nyhet. Den gode er at jeg skal begynne å blogge igjen, og har masse blogglyst og ideer! Men så har det seg jo slik at vi har masse lekser, prøver å slikt på skolen, også går det jo masse tid til håndballen. Vi har seriekamper, første er i morgen forresten, også er det jo turneringer. Så jeg skal blogge så mye jeg kan, men blir ikke mange innlegg om dagen akuratt, men det er jo ikke vanlig heller. Så som sagt, jeg skal blogge når jeg har tid og lyst!

Håper dere synes dette er greit, og gjerne kom med en kommentar, det er alltid koselig ♥

 

, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits