august 2013

VIDEOBLOGG

Alt i videoen er tull altså! Jeg er ikke serriøs i det hele tatt :P

 

Likte du videoen?

Mine favoritt "Youtubers"

Hei!

Nå tenkte jeg å vise dere mine 3 favoritt - personer på Youtube!

 

1. Macbarbie07 - Utrolig inspirerende videoer, både innen mote, sminke og andre ting! + hun har utrolig fin stil!

 

 

2. StilaBabe09 - Morsom og herlig jente, som lager inspirerende videoer om masse rart! Hun har forresten også veldig fine "Back to school" videoer, verdt å sjekke ut!

 

 

3. LeaValencia - Morsom jente med utrolig kul dialekt! Haha! Hun lager innkjøpsvideoer, sminkevideoer, favorittvideoer og sånn!

 

 

Hvem liker du best på Youtube?

Har du noen av de samme favorittene?


Litt seint...

Hei!

I dag har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge, siden jeg har vært i bursdag fra 12 - 4, også har jeg gjort litt andre ting. Men jeg har fått tatt noen bilder til bloggen! Og som sagt, var jeg i bursdag, og det var en annerledes men utrolig gøy bursdag! Vi kjørte båt til Dvergsøya, hvor vi først badet, spiste, fisket krabber, hadde quiz og sånn. På krabbefiskinga hadde vi 3 lag, og jeg var på lag Sunniva. De andre fikk 11 og 6 krabber, og vi fikk..... 0! Haha, skikkelig flinke! Også har vi sett 3 "kjendiser", haha! Mens vi stod og danset en dans som jeg og Emilie har laget, på gresset, løp Ingrid Alexandra forbi, haha! Også så vi Marius og Sverre Magnus når de skulle ut i båten. Og til dere som ikke vet det, de 3 er kongelige og har hytte/feriehus på Dvergsøya.Hva har du gjort i dag? ♥

DIY - back to school - notebook
Heisann!

Tidligere i dag fikk jeg lyst til å lage noe, og endte opp med å dekorere notatboken min! Jeg hadde en vanlig, kjedelig en fra Nille, som ikke hadde den fineste forsiden. Så jeg dekorerte den, og fikk den til å se helt annerledes ut, så nå er det ingen som har helt lik som meg! Ble ganske fornøyd med resultatet så jeg tenkte jeg kunne forklare hvordan man gjør det! Er ganske enkelt, og tar ikke så veldig lang tid! Jeg tok desverre ikke bilder mens jeg lagde den, men jeg tok bilder av resultatet. Så jeg håper det går fint?

 

Det du trenger:

Notatbok

Et blad (som du liker, men har lest)

Saks

Limstift

"Stor teiprull" (sånne som er like store som gaffateip, bare vanlig blank teip)

Slik gjør du:

1. Klipp ut bilder og ord (overkrifter o.s.v) som du liker, fra bladet.

2. Plasser dem på boken for å se om det dekker forsiden, og hvor du vil ha dem.

3. Lim utklippene på boken.

4. Ta den blanke teipen over hele forsiden, slik at det sitter på plass og holder seg finere!

WOILA! FERDIG! 

Skal du prøve?

Kommenterer tilbake!


Livredd

God morgen! ♥

Da var man våknet fra en forferdelig natt. Noen av dere skjønner kanskje hva jeg snakker om? Lyn og torden! Jeg hater det! Så i natt var jeg livredd, og hadde dratt ut alle kontaktene på rommet mitt, hadde ikke strøm på telefonen, og turte så vidt å lukke igjen vinduet. Snakk om pyse! Men jeg sovnet heldigvis til slutt da!

I dag har jeg, som vanlig, ingen planer. Eller, Hannah spurte om jeg ville bli med på kino litt senere, så kanskje jeg skal det. Og jeg må bare beklage for at bloggen min har vært veldig dårlig i det siste, og jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge! Men med lavt lesertall, og nesten ingen kommentarer, går blogglysten nedover. Men skal prøve!

Har det vært lyn og torden hos dere i natt?

Beach

Hei!
Nå har vi kommet hjem etter å ha bedet i baneheia. Det var utrolig deilig, og vi tok et par bilder også! Nå er vi hjemme hos Emilie og jeg tror jeg skal hjem snart.

Ehh, okei??

Hellu!
Nå har vi nettopp kommet inn etter å ha snakket med en rar gammel mann.... Meg, Emilie, Alexander, Olivia og Maria skulle gå til et spøkelseshus som ligger her i gata. Så vi ringte på hos han som passer på huset, og han begynte å snakke om Bragdøya, etikette og ting fra gamle dager. Vi prøvde å gå, men han fortsatte bare å snakke! For en rar fyr! Haha! Nå sitter vi på rommet til Emilie og leser blogger, også skal vi kanskje lage en dans. Haha! Begge elsker å danse, så... Vi, eller Emilie da, lagde blåbærrulade istad, som ble utrolig god! Forresten, har dere noen forslag til hvilken sang vi kan danse til? (Hip hop altså)

Classic

Hellu!

Hadde jo egentlig planer om å bare være hjemme i dag, og ta litt bilder til bloggen, lage noen innlegg og slikt, men så ringte ei venninne og lurte på om jeg ville bli med til byen, så jeg sa ja... Så da får vi ta det en annen gang! Håper det går fint? Kjøpte ikke en eneste ting i byen, bortsett fra subway, haha! Når meg og Christine skulle kjøpe det, skulle vi ha dagens sub, som var skagenrøre så trodde vi det het skagenØRE så vi spurte hva det var! Haha, smarte oss! Emilie ringte nettopp og lurte på om jeg ville sove hos ho, så da sykler jeg dit etter jeg har gjort ferdig dette innlegget og pakket tingene mine! Lenge siden jeg overnattet hos ho, og hver gang får vi latterkrampe sånn 100 ganger! Så dette blir vel en morsom og latterfull kveld! Får kanskje blogget litt med mobilen, men kjenner jeg meg rett, glemmer jeg det! Men skal prøve å huske det!

Denne sangen er så fengende! Haha ♥

 

Ja, jeg vet, jeg ser ut som en mus når jeg ler!

Hørt sangen før? Fengende, ikke sant?

Planer til bloggen!

Hei!

Som dere kanskje har merket, har det bare vært kjedelige hverdagsinnlegg i det siste, det føler ihvertfall jeg! Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å legge ut tutorials, DIY`s, tips, anbefalinger, skjønnhetsinnlegg o.s.v! Jeg vil jo at denne bloggen skal bli så bra som mulig! Så i dag tenkte jeg å lage noen sånne innlegg, og poste noen av dem i dag, og noen senere! Elsker selv å se på slike ting som tutorials, diy, anbefalinger og slikt, så da tenkte jeg at dere kanskje også gjør det! Stemmer det? Og om dere vil ha konkurranse, linkerunde eller noe sånt, så bare si ifra!

Noe du vil jeg skal blogge om?

Kommenterer alltid tilbake!

, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits