juli 2013

Gossip girl

Heii!

Har bare blitt korte, dårlige mobilinnlegg i dag/går (klokka er over 24:00), så nå tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg! Dagen har gått ganske fort, og det jeg har gjort er å ha værrt i byen! Haha! Jeg var med Ida Malene, Henrikke og Daniel. Jeg kjøpte noen få skolesaker, så det er kanskje unødvendig å vise? Jeg kjøpte ihvertfall en perm/mappe med flere rom i, hvis dere skjønner hva jeg mener? Og post - it lapper, viskelær og markeringstusjer! Veldig interessant... Nå er det jo bare 15 dager igjen til skolen begynner! Og da er det jo ungdomskolen som venter, noe som blir litt skummelt, men sikkert også gøy! Dagen etter vi begynner på skolen, altså 16. august, har jeg bursdag! Yeey! Haha! Også reiser vi til Gvarv/Bø i Telemark den dagen, fordi det skal være slektstreff der den 17. august. Så da har jeg jo noe å se fram til!

Nå skal jeg se litt på Gossip Girl, så skal jeg legge meg! Prøvde forresten å poppe popcorn istad! Gjett om det ble vellykket? NEI! Flinke meg klarte jo å svi det, så det smakte drit. Så da går vi for det sunne alternativet, blåbær!

Og det hadde vært veldig hyggelig hvis noen hadde lagt igjen en kommentar av og til! Jeg kommenterer også tilbake! :)

 

Nei, jeg er ikke halvt kineser, det kan bare se litt sånn ut...

Hva har du gjort i dag/går? <3

Kommenterer tilbake!

Looove it!

Sola er her! ? Ligger ute på verandaen og koser meg med smoothie og blåbær! Namme nam ?

Lets go to the....

...by! Haha, neida. Eller jo.. Men du skjønner hva jeg mener! Klokka 1 skal jeg og noen venner til byen, og vi vet egentlig ikke hva vi skal der... Men jeg har planer om å kjøpe noen ting til skolen, også er det en "hettegenser uten armer" på Bik Bok som jeg har veldig lyst på, så kanskje jeg kjøper den. Ellers vet jeg ingenting om dagen... as always! Nå skal jeg dusje og ordne meg, så vi "snakkes" heller senere!

Instagram

Skriv brukernavnet ditt nede i kommentarfeltet, og jeg liker 10 av bildene dine! Og kanskje jeg også følger deg ;)

@henriette_aa

#instagram

I'm weird, but who cares?

Be yourself, not a copy of someone else!

Enig?

Sverigeturen!

 

Skrevet i går ;)

Long time, no see!

Som dere vet, har jeg jo vært på ferie i Sverige med familien, og ikke hatt mulighet til å blogge! Kom hjem i går natt, i 1 tida. Altså lørdag natt til søndag.

Jeg husker ikke helt hva vi gjorde på hvilke dager, så jeg bare summerer opp det vi har gjort i hytt og pine! Haha, flinke meg! Vi dro jo ganske tidlig, og kom fram til Strømstad i 1 tida eller noe, så da kjørte vi til Nordby - senteret og var der litt, for å så kjøre til Ullared, der vi sjekket inn og satte opp teltene. Så dro vi på Ica for å handle inn til frokosten neste dag, og så dro vi på en resturang vedsiden av Gekås Ullared, og spiste (det sier seg vel selv?). Så dro vi til teltene og la oss i den kalde soveposen! Overaskende våknet jeg av at jeg var utrolig svett og varm, og sola steiket, og teltet kokte. Så jeg kom meg ut av teltet og gikk opp og tok en dusj, noe som var utrolig deilig! Den dagen var vi på Gekås Ullared og handlet, og da klarte meg å kusina mi å møte Morgan (hvis dere vet hvem Morgan og Ola Conny er?), og tok bilde med han, og tror vi også ble med litt når de filmet til programmet Ullared, haha! Så dro vi til teltet, og så bestemte oss for å dra å spise litt! Så vi dro på Burger King, og spiste, eller, de andre spiste! Jeg var jo selvfølgelig litt syk på turen, og spiste og drakk så vidt. Så gikk vi til teltene og gjorde et eller annet, hahah! Husker ikke så mye... Men neste dag kjørte vi ihvertfall til Skara! Det var en fin campingplass rett vedsiden av et Sommerland. Vi var der i 2 eller 3 netter, og var i Sommerlandet to dager. Der kjørte vi Gokart, og der var det sånn at du måtte være over 160 cm eller ha førerkort for å få kjøre, så jeg var den yngste der, og den treigeste... hehe. Også badet vi, tok karuseller og koste oss! Så etter å ha vært i Skara i 3 netter, kjørte vi til Strømstad igjen, og der var vi på Seläter camping, og denne gangen leide vi en liten stue/hytte! Gjett om det var deilig å sove i seng? Ja! Vi var litt på Nordby - senteret på fredag, men var der litt lengre på lørdag. Så dro vi hjem!

Sikkert litt dårlig forklart, men vi koste oss ihvertfall! Hadde med kameraet, så det ble noen få bilder, men det var pappa som hadde kameraet for det meste.Det var ikke så mange bilder, men noen, så får håpe det går bra!

Har du vært noen av de stedene før?

Nå er alt klart!

Heii!

Dagen i dag har egentlig vært ganske "f'æl", haha. Vi var i Dyreparken, men det var utrolig varmt og vi hadde begge vondt i magen, så vi ble ikke så lenge! Har hatt vondt i hode og vondt i magen i hele dag, sånn som i går. Våknet halv 6 i dag av at jeg var utrolig varm og hadde hodepine. Det skyldes nok at jeg så vidt har drukket og spist de to siste dagene. Så det var godt å få i seg en pølse, selvom matlysten har vært på bånn!

Nå er alt pakket og klart... tror jeg ihvertfall! Så om 6 timer er det avgårde til Sandefjord for å ta båten over! Fant ut at jeg kanskje kan blogge litt innimellom, siden det er sånn 29 kr per døgn med 3G, så kanskje jeg slenger inn en liten oppdatering i blandt! Om hvor vi er og sånn! Første dagen (altså i morra) blir det Nordby shoppingsenter, og så videre til camping ved Ullared. Så det blir kos! Vet ikke enda om jeg skal gidde å sove i natt eller ikke, haha!

Vært på Nordby eller Ullared før? ♥

Bad day!

Bonjour!

Våknet i 12 tiden og hadde ingen planer. Eller jo, men den ble "avlyst". Så i dagen ble ganske kjedelig, men det var egentlig likså greit, siden jeg har hatt hodepine og hatt vondt i magen i hele dag. Så jeg har egentlig bare sett på Ingen grenser, haha! Litt merkelig at jeg ser på det, men jeg synes det er så gøy å se hva som faktisk går ann hvis man bare prøver. Og sikkert litt slemt og si, men jeg er jo interessert i sånne skader, og synes det er interresert å lære om det (vil bli lege, just so you know). Nok om det!

I morgen drar jeg og Maria til Dyreparken en tur, og så er det hjem og pakke! For begge to! Vi reiser jo sammen, som sagt. Trenger sikkert ikke pakke så mye, siden vi skal på Norby shoppingsenter, Ullared og kanskje kjøpesenter i Tyskland eller Danmark, så det blir jo en del shopping! Gleder meg!

 

Hva har du gjort i dag? ♥

Kommenterer tilbake!

Forbredelser

Tjenare!

Har øvd meg på svensken allerede, er jeg ikke flink? Neida, kan jo egentlig ganske mye svensk fra før... Men nå er det bare 2 dager (eller noe sånt) til vi reiser! Som sagt så reiser vi i 5 tida på natta / morgenen på søndag. Det blir mye kjøring, så noe av dagen skal vel gå til å lage spilleliste, brenne cd og slike ting, slik at det ikke blir helt stille og kjedelig i bilen! Hvis noen har noen sanger å anbefale, gjerne skriv de i kommentarfeltet! Også tenkte jeg også å forhåndsskrive noen innlegg i dag, siden jeg ikke har anelse om jeg får blogget der eller ikke. Kan jo være det er nett på noen av plassene, men for å være på den sikre siden. Må jo holde bloggen oppdatert!

Noen sanger du anbefaler`?

Kommenterer tilbake ♥

Ferieplaner!

Heisann sveisann!

I dag ble det avgjort, nemlig hvor og når vi skal på ferie! Vi reiser på søndag natt/morgen, i 5 tida. Da kjører vi til Sandefjord for å så ta båten til Strömstad (?) i Sverige. Så kjører vi til Nordby shoppingsenter, for å shoppe (det sier seg vel selv?), så kjører vi videre til Göteborg, og skal overnatte der, og kanskje dra i Liseberg. Så kjører vi til Ullared (!!!), har alltid villet dra dit! Så overnatter vi vel kanskje der og. Så kjører vi til Malmö, og kjører videre til Danmark derfra, og drar til Köbenhavn og overnatter der eller noe sånt, så drar vi til Tyskland, for å shoppe (igjen), hahah. Og alle overnattingene blir da i telt på campingplasser :) Det blir meg, pappa, onkel, tante, Stian og Maria! Det er nesten alltid vi som drar på ferie sammen. Så den ferien blir det vel mye shopping, og det blir en "haul" når jeg kommer hjem! Så det er bare å glede seg, hehe!

Hvis du har noen spørsmål, så skriv det nede i kommentarfeltet :) ♥

 

Lets go to the beach!

Heisann sveisann!

Som vanlig, har det vært en solskinnsdag her i Kristiansand, og dagen har gått til litt forskjellig, haha. Jeg stod opp i 11 tida, lagde smoothie, tok oppvasken, så på tv, gikk ut og spilte fotball og gikk inn. Haha! Skikkelig interessant må jeg si... Nå skal vi bare spise, så kjører vi til Hamresanden med onkel og tante (og kusina mi og fetteren min). Badet i går også, men vi turte så vidt å gå ut i vannet når vi fikk synet av alle brennmanetene! Så får håpe det ikke er så mange der da... Føler dette innlegget ble utrolig kjedelig, men det får gå!

Har du hatt en fin dag? ♥

SOMMERTIPS

Heisann!

Nå som det er sommer, trenger huden ekstra pleie o.s.v, så nå tenkte jeg å dele noen tips med dere! Jeg er ikke ekspert på sånt, men jeg har lest en del på nettet og sånn. Så her kommer noen tips for både kropp, ansikt og hår! Haha ♥

Høy solfaktor: Det er alltid lurt å bruke høy solfaktor, selv om det kan virke som man ikke blir brun av det, men det gjør man. Det tar bare litt lengre tid, men man blir ihvertfall ikke brent! Og vi vil jo bli brune, ikke røde!

Drikk mye vann: De fleste vet det nok, men når det er varmt er det veldig viktig å drikke mye vann, hvis ikke kan man få vondt i hodet, bli svimmel eller "dehydrert".

♥ Saltvann: Å bade i saltvann er tydeligvis bra for å blir brun, jeg vet ikke hvorfor, men.

Sole seg ved sjøen: Det er også bra å sole seg ved sjøen eller vannet, for vannet speiler sola, og gjør at det blir "mer" sol på stedet.

♥ Ikke bruk sminke: Om sommeren er det varmt, og man svetter mer enn vanlig. Derfor er det ikke lurt å bruke sminke, for den kan renne og bare se stygt ut. Også er jeg ikke helt sikker på om sminke dekker så mye at man ikke blir så fort brun i ansiktet, men det kan man finne ut av...

♥ Skyll håret: Når du har badet i saltvann, kan det være lurt å skylle håret så raskt som mulig, for saltvann kan slite litt på håret, så vidt jeg vet. Og jeg merker selv at håret mitt blir helt rart når jeg har badet i saltvann.

Noen tips du likte?

 

Beach-time!

Bilder fra i går :)

Ny header!

Hei hei, igjen!

Lagde meg nettopp en ny header ,siden den andre var utrolig stygg, haha! Så jeg vil gjerne høre deres mening om den! Kommenter hva du synes om den, så blir jeg glad :D

Hva synes du?

Suprise!

Heisann sveisann!

Husker dere meg? Henriette heter jeg! Og jeg blogget her for mange år siden! Neida, 1 måned siden.... Jeg begynte nemlig å blogge på blondis.blogg.no sammen med 2 venninner, men etter en stund, fant jeg ut at jeg heller vil blogge alene! Det er så mye enklere! Men ihvertfall, nå er det jo sommerferie, noe som er utrolig deilig! De siste dagene har det vært fantastisk vær, og hvis været holder seg slik, blir sommeren såå bra! I nuet sitter jeg i senga til Solveig, og skal "overnatte" her, men vi skal nok døgne. Haha! I morgen blir det stranda, og vi skal bli tæææne! Tok litt bilder i stad, som jeg kan legge ut, så dere kan se hvor bleik jeg er! Det trengs sol på den kroppen der for å si det sånn!

Har ingen bestemte planer for ferien enda, men jeg og pappa snakker jo om en tur til Sverige, for å dra på Ullared og Liseberg, noe jeg virkelig håper det blir noe av! Får håpe jeg får tid til bloggen, og det skal jeg! Dette skal jeg ta seriøst, og jeg skal få til å få en blogg som jeg faktisk blogger på hver dag, og får lesere og kommentarer!

Wish me luck! ♥

 

Likte du bildene?
Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits