mai 2013

5 dager igjen!!

Heii!
Dårlig blogging... jeg vet. Men tenkte å slenge inn et lite innlegg nuu. Nå er det bare 5 dager til klasseturen! Jeg gleder meg som bare det! Nå i det siste har det også vært nydelig vær, som gjør dagene mye bedre. Vi svetter jo ihjel av å gå i shorts og t-skjorte! Men har veldig lite å skrive egentlig....

Viernes!

Heiia!

Til dere som ikke skjønte overskriften, så er det fredag på spansk. Har blitt så glad i å lære spansk i det siste! Haha, føler meg litt rar, men ja... I dag er det enda en solskinnsdag her i Kristiansand! Og gjett hva dagen skal bli brukt til? - trening! Jaja, sånn er det å hå håndballtrening på fredager. Men så er det jo cup i helga da, så vi må jo forbrede oss litt. Treninga begynner 5, så jeg skal snart skrifte så sykler jeg ned. Etter trening er jeg alene hjemme, og jeg ender vel opp med å se på tv og trøstespise fordi pappa forlater meg. Neida! Han måtte jobbe sent i dag, men det går veldig greit (hehe). Men tror dette innlegget er langt nok nå!Gamle bilder,! Er verken skyer eller sol i dag :)

Fy fy!!

Heisann!

LONG time, no see! Har hatt en bloggepause, uten å sagt i fra... hehe. Fy fy Henriette! Men jeg følte rett og slett ikke for å blogge, men nå er blogglysten tilbake! Det er masse som skjer nå for tida, så da har jeg jo noe å blogge om! Nå er jo 17. mai overstått for ganske lenge siden, så jeg tror ikke jeg gidder å blogge om det nå, siden jeg gjorde det de fleste gjør. Tog, skolearrangement, borgertog, Egon. That`s it!

Nå er det jo endelig blitt vår/sommer, og det er såå deilig! Har vært noen ganske varme dager som dere vet, og jeg har fått badet, noe jeg er stolt og glad over! Haha, men det var liksom ikke bare en liten dukkert, men badet i over 1 time til sammen. Nå er det ikke lenge til vi skal på klassetur til Danmark heller! Og ikke nok med det, noen dager etter skal vi besøke ungdomskolen og få vite hvem vi kommer i klasse med og sånn, og dagen etter er det sommerball! Looove it!

Hadde du en fin 17. mai?

Rainy

Årh, er allerede blitt lei av regnet som har vært i omtrent 3 dager! Vil ha sol og sommer! Men vi får vel bare leve med det... Sola titter vel frem etterhvert. Har ivertfall holdt meg inne i går og i dag. Har gjort diverse vanlige og kanskje også litt kjedelige ting, som ikke er interessant for dere å lese! I dag er planen å dra til sørlandssenteret med pappa etter jobb, og ikke noe mer. Haha, jeg har så interresant liv må jeg si! Tenkte å komme med litt mer spennende innlegg senere på dagen, siden jeg virkelig må bli flinkere til å blogge! Men det hadde jo hjulpet litt hvis dere hadde tatt dere tid til å legge igjen en liten kommentar, da.

Er du lei av regn?

Langheeelg!

God morgen!

Etter skolen i går var jeg såå glad! Fordi det er langhelg! Love it! Har ingen spesielle planer egentlig, bortsett fra at på fredag tror jeg vi skal på s-senteret og på søndag skal vi i konfirmasjon. Så det blir jo koselig! Elsker mai, bortsett fra at det kan ære litt mye stress iblandt. Nå er det ikke lenge til 17. mai heller! Noen som gleder seg? Akuratt nå sitter jeg under et teppe i stua og har tenkt til å se på litt videoer på youtube og paradise. Ellers har jeg ikke så mye å si egentlig!

Litt dårlig bilde fra Gran Canaria i oktober. Gleder meg til å kunne gå med shorts!

 

Gleder du deg til 17. mai?

Hva liker du best med 17. mai?

Ingen bryr seg

Hei

Skjønner ikke helt vitsen med å skrive dette, siden ingen kommer til å lese det, men jeg gjør det for det! Nå i det siste har bloggemotiasjonen min gått mer og mer nedover, og jeg vurderer nesten å slutte å blogge, men vet at jeg kommer til å angre. Ingen leser bloggen min, og ingen kommenterer. Eller rettere sagt - ingen bryr seg om jeg blogger eller ikke! Så hvorfor gidder jeg å gjøre det? Jo, fordi det av og til er gøy. Men de gangene statistikken går opp, og det kommer kommentarer, det er da jeg får skikkelig lyst til å blogge! Så jeg skal prøve å blogge litt mer nå framoiver, og se hvordan det går!

Skal jeg blogge eller ikke?

Camera ring

Synes?

Fridag

Hellu!

Har blitt lite tid til blogging i det siste, desverre. Men skal prøve å få tatt det igjen. I dag er det jo 1. mai, som vil si friii! Deilig med fri midt i uka! For min del blir nok ikke dette så veldig spennende og gøy dag, siden pappa sier at jeg bør holde meg inne siden jeg fortsatt er syk. Så jeg får vel holde meg inne da.... Om jeg ikke får overtalt han til å ta en liten tur ut for å ta litt bilder. Tenkte at jeg kanskje kunne se på film eller noe.

Har du noen filmtips? ♥


Like fint vær som i dag :))

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits