april 2013

Jordbææær

LOVE IT!

Blogger jeg leser

1. L0ve   2. Krisssy   3. Naissweetlife   4. Auroramohn   5. Fotoogwebdesign   6. Betinabf   7. Sisteplass   8. Tcmn   9. Martheborge

 

Hvilke blogger leser du?

Leser vi noen av de samme?

 

WATER DROPS - FOOT PRINTS

 

Hva synes du om bildene?

Du vet du er syk når.....

............

du tar bilde av alt mulig rart som er rundt deg, bortsett fra trynet ditt :)))

 mitt faboulose antrekk :

 

Halspastillene var veldig fotogene i dag :)

Bak skyene er himmelen alltid blå! Er det ikke det de sier?

The one and only, Candace!


 

 

Noen andre som også gjør det samme?

 

 

Oppdatering

Hei!

Siden jeg ikke har så mye å gjøre akuratt nå, tenkte jeg å informere dere om blogg.no sin bye oppdatering på mobilappen dems! Den har mye mer "utvalg" og er bedre nå, synes ivertall jeg! Nå kan man se statistikken, shoutouts og mye mer! Man kan også velge størrelse på bildene! Noe som gjør alt mye bedre! Så jeg anbefaler dere å oppdatere den om dere ikke allerede har gjort det! Eller installere den om du ikke har gjort det!

Bad day

Hei

Da  var det min tur til å bli syk da! Huff, ikke gøy! Og når jeg først hadde våknet av vekkeklokka, fikk jeg ikke sove igjen. Så jeg tok med meg dyna ned i stua, lagde meg te og satt meg i sofaen med  disney channel. Som jeg ofte sier, blir man aldri for stor til disney! Haha! Så i dag skal jeg bare slappe av og prøve å bli frisk. Kan virkelig ikke være syk i helga, for da er det håndballturnering igjen. Men nok om det! Ha en fin dag!

Noen andre som er syk?

I am a gentleman

Kom nettopp hjem etter å ha vært oppe hos Maria. Vi var ute og spilte fotball i 2 timer, men så måtte jeg hjem. Så nå tror jeg at jeg har sand i buksa! Haha, får vel dusje nå etter jeg har skrevet dette. Jeg venter på at maten skal bli ferdig. Det ble sein middag i dag, men et gjør ikke noe! I morra er det skole, noe jeg ikke ser helt frem til. Dette ble ikke så langt innlegg, men jeg har ingenting å skrive.

Har dere forresten hørt den nye sangen til PSY? Haha, musikkvideoen er litt vittig da! Sangen er litt merkelig, men litt kul. Men her er den ivertfall!

 

 Er du klar for en ny uke?

So true - pictures

 

Ligner noe av dette på deg?

Alt for håndball

God morgen! (Eller ikke...)
Offamei! Da var jeg allerede oppe for å spille kamp om 1 time, noe som ikke er så særlig fristende etter en lang kveld! Dette kan bli en lang og hard dag, med masse kamper. Men vi gjør jo alt for håndballen. Hadde jo vært gøy å kommet til finalen, men det er mange gode lag med i turneringa, så det blir tøft. Men nå burde jeg vel egentlig få i meg noe frokost og prøve å våkne litt! Ha en fin dag!

LUUVE IT

Heii!

Haha, følte det ble litt sånn fjortis overskrift, men samma det.

Nå har jeg for ca. 1 time siden, kommet hjem etter å ha spilt 2 håndballkamper. Vi tapte 1 og vant 1, men for å være ærlig, spilte vi ganske elendig den kampen vi tapte. Men nå sitter jeg i sofaen og lader opp til neste kamp som er halv 8, ved å høre på musikk og spise melon. Tenkte å sette meg ut på verandaen nå, siden det er så nydelig vær! Føles som sommer jo!

I kveld etter siste kamp, blir det disco. Så vi skal bare dusje og skifte i hallen, så drar vi til en annen hall, hvor den skal være! Så det blir kooos :)

De øverste bildene er fra weheart it, og det siste er av en litt latterfull meg :))) Og ja, jeg ser ut som en kinsesisk mus når jeg ler! (ikke rasistisk ment til alle kinesiske mus der ute)

Hva er planene dine for helgen?

 

Neeii

God morgen!
Nå liggee jeg i senga med mobilen og har veldig lite lyst til å stå opp! I dag skal vi på tur med klassen, og selvfølgelig regner det! Årh... Tenkte jeg skulle lage en god frokost og matpakke, så dagen blir litt bedre. Men kjenner jeg meg rett, får jeg alt for dårlig tid og må nesten løpe til skolen. Så nå burde jeg vel komme meg opp! Ha en fin dag alle sammen!

BAKGRUNNER

Hei!

Som jeg sa istad, satt jeg og så på inspirasjonsbilder! Og hver gang jeg ser et bilde jeg liker, pleier jeg å lagre det. Og nå har jeg lagd 3 kollasjer med noen bilder som jeg synes var fine! Jeg pleier å bruke slike kollasjer til bakgrunn på pcen, siden jeg blir så glad av å se på dem! Så jeg tenkte å dele dem med dere!

 

 

 '

 

Likte du dem?

 

Kaotiske dager!

Hei alle sammen !

I dag har det vært en helt grei dag egentlig. Vanlig skole, bortsett fra litt misunnelse. Som de aller fleste vet, er det jo Justin Bieber konsert disse tre dagene, og de som skal er såå heldige! Selv om det blir masse kaos og folk, er det jo verdt det! Men nok om det!

Uka har nettopp startet, men jeg ser allerede frem mot helgen. Da er det nemlig håndballturnering! Som betyr masse håndball og disco! Haha, tipper mange gleder seg mest til den. Men man får bare holde ut! Akuratt nå er jeg alene hjemme, og er det til 9 - 10 tida. Gjør ikke så særlig mye, bortsett fra å se på inspirasjonsbilder, klær på nettet og hører på musikk.


Hahahha

Heu!
Nå har jeg kommet fra en supergøy filmkveld. Vi så filmen Ted og gjorde andre gøye ting. Ted var utrolif morsom! Nå er jeg hos Solveig og vi skal legge oss nå. God natt!

The time will show

Long time, no see!

Har ikke blogget på ca. 1 uke, pga. lite blogglyst, liten tid og ingenting å blogge om! Men som jeg alltid sier, skal jeg prøve! Men jeg mister blogglysten velig fort, særlig når jeg nesten ikke har noen lesere og kommentarer! Men da må jeg jo blogge da, så jeg skal prøve!

Nå er det jo heldigvis helg da! Har ingen store planer egentlig. Skal på filmkveld hos Daniel i kveld, men det er jo en stund til! Så det blir nok en avslappende dag. Har veldig lite å skrive akuratt nå, men skal prøve  å få skrevet noen innlegg som kan postes senere.

Hva skal du i dag?

Koz

Hei!
Fikk ikke blogget i går, siden vi var i aquarama til 6 også fro vi hjen til meg og sov her. Vi koste oss veldig! Har ikke så mye å si egentlig. Ville bare si ifra! Og skal prøve å få blogget litt ekstra i dag! Ble vare screenshot bilder, siden jeg ikke tok noen bilder selv...

De beste

Heiaa

I dag har det vært en koselig og fin dag. På skolen var det film, rollespill og sånn. Og i kveld har jeg vært i bursdag med de beste. Vi var først på Peppes, så dro vi til Ida Malene og så på film. Vi så Wild Child, som var utrolig gøy! Jeg kom hjem rundt 10 tror jeg. Så nå ligger jeg i den deilige, nye senga mi, og hører på musikk. Må legge meg snart, siden jeg skal opp tidlig i morgen. Jeg, Maria og Adina skal i Aquarama. Haha, føler jeg er der hele tiden, og det gjør kanskje dere og? Men jeg elsker å bade, og det er det mange som gjør. Så hvorfor ikke?

Hva har du gjort i kveld?

Bikini wants

Paisley swim bandeau            Paisley swim brief

Norway bandeau  Norway brief

Usa swim bandeau   Usa swim brief

Sun swim push up Sun swim brief

Sweet top   Sweet brief

 

Noen du likte?

Linkerunde!

Hei!

I dag har det vært en helt vanlig skoledag, som jeg ikke gidder å fortelle om, siden det sikkert er veldig kjedelig å lese om! Så jeg tenkte å sette i gang en linkerunde! Jeg kommer til å se igjennom alle bloggene, og alle som er med får minst en kommentar av meg. Jeg velger ut 3 blogger som jeg synes er fine og fortjener oppmerksomhet! Så gjerne bli med!

Skriv i kommentarfeltet at du er med!


Er du med?

My day

Heioo!

Ble ikke mye tid til blogging i dag, desverre. Men nå kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort i dag! Først var det jo skole da, som jeg ikke var så særlig glad for. Men jeg kom meg gjennom skoledagen. Etter skolen var jeg hjemme, hvor jeg så litt på tv, øvde på piano o.s.v. Holder forresten på å lære meg Nothing like us på piano nå. Og etter det bestemte jeg meg for å ta en liten løpetur. Så jeg løp ned til byen. Og så ringte Maria og lurte på om jeg ville bli med til Ikea. Så hvorfor ikke? Så det er egentlig det jeg har gjort i dag... Sikkert litt kjedelig innlegg, men.

Sminkevideoen jeg lagde kan dere se her

Har du hatt en fin dag?

Videoblogg

Synes?

Vil ikke!

Heyy!

Da var jeg kommet hjem etter en koselig tur i byen med Solveig, Vi gjorde egentlig ikke så mye. Bare så på ting vi har lyst på. Jeg kjøpte egentlig ingenting, bare en frappechino.

Huff huff, i morgen er det skole! Er virkelig ikke klar for det! Kommer ikke til å få sove, som vil si at jeg ikke kommer til å klare å stå opp! Men heldigvis har vi kort dag i morra. Så i dag blir det tidlig til sengs. Men først må jeg redigere videoen, som kan ta litt tid. Siden den må forbredes av redigeringsprogrammet først, som tar sin tid!

Digger denne sangen ♥

 

Liker du sangen?

 

Video på vei!

Hei!

Lagde nettopp en videoblogg til dere, siden det er en stund siden. Så nå skal jeg bare laste den opp og redigere den, så kommer den ut. Men kan være at den kommer senere i kveld, siden jeg skal en liten tur til byen nå snart. Er bare en liten ting jeg skal kjøpe, men kanskje det kommer et innkjøpsinnlegg.

Hviken video tror du det er`?

Hvilken header?

Hei!

Lagde to headere i stad, siden jeg ikke er så fornøyd med den jeg har nå. Men jeg vet ikke hvilken jeg skal bruke!? Skriv i kommentarfeltet hvilken som er finest :)

 

1.


2.


 

Hvilken var finest?

"Photoshoot" 

 

 

Hva synes du?

Modell

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en våt dag. Badet i 8 og en halv time ca. Så må innrømme at det var litt deilig å komme hjem igjen! Men nå er det full fart igjen. Vi skal nemlig ned på pappa sin jobb for litt fotografering av oss søskenbarna. Alltid greit å få tatt bilder av seg når jeg ikke klarer det særlig bra selv! Pappa er jo veldig flink fotograf da. Så nå har jeg sminket meg, ordnet meg og er klar. Men det håret mitt irriterer meg sååå mye! Kan ikke gjøre noe med det, ser bare stygt ut uansett! Jaja, men nå må jeg nok gå!

Så passe rar ut på det nederste bildet da...

Fotograf: Pappa

Kamera: Canon EOS 600D

Objektiv: 85 mm

 

Har dere gjort i dag?

, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits