Inspiration

Mine favoritt "Youtubers"

Hei!

Nå tenkte jeg å vise dere mine 3 favoritt - personer på Youtube!

 

1. Macbarbie07 - Utrolig inspirerende videoer, både innen mote, sminke og andre ting! + hun har utrolig fin stil!

 

 

2. StilaBabe09 - Morsom og herlig jente, som lager inspirerende videoer om masse rart! Hun har forresten også veldig fine "Back to school" videoer, verdt å sjekke ut!

 

 

3. LeaValencia - Morsom jente med utrolig kul dialekt! Haha! Hun lager innkjøpsvideoer, sminkevideoer, favorittvideoer og sånn!

 

 

Hvem liker du best på Youtube?

Har du noen av de samme favorittene?


So true - pictures

 

Ligner noe av dette på deg?

BAKGRUNNER

Hei!

Som jeg sa istad, satt jeg og så på inspirasjonsbilder! Og hver gang jeg ser et bilde jeg liker, pleier jeg å lagre det. Og nå har jeg lagd 3 kollasjer med noen bilder som jeg synes var fine! Jeg pleier å bruke slike kollasjer til bakgrunn på pcen, siden jeg blir så glad av å se på dem! Så jeg tenkte å dele dem med dere!

 

 

 '

 

Likte du dem?

 

Kaotiske dager!

Hei alle sammen !

I dag har det vært en helt grei dag egentlig. Vanlig skole, bortsett fra litt misunnelse. Som de aller fleste vet, er det jo Justin Bieber konsert disse tre dagene, og de som skal er såå heldige! Selv om det blir masse kaos og folk, er det jo verdt det! Men nok om det!

Uka har nettopp startet, men jeg ser allerede frem mot helgen. Da er det nemlig håndballturnering! Som betyr masse håndball og disco! Haha, tipper mange gleder seg mest til den. Men man får bare holde ut! Akuratt nå er jeg alene hjemme, og er det til 9 - 10 tida. Gjør ikke så særlig mye, bortsett fra å se på inspirasjonsbilder, klær på nettet og hører på musikk.


, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!       


Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits