hverdag

Dårlige nyheter

Hej hej!
Da var jeg plassert i sofaen, tven på og mobilen i hånda. Kom hjem fra trening for en god stund siden. Var der og så på siden jeg ikke kunne trene pga. skadet kne. Så da må jeg stå over kamper, treninger og gymtimer, desverre. Jaja, sånn er nå livet. Ellers har jeg jo vært på skolen, noe som jeg godt kunne sluppet. Fikk bare masse dårlige nyheter i dag... prøver og innleveringer! Det jeg liker minst med skolen er at man stresser så mye fordi man har prøver, innleveringer, lekser, ting å huske på og sånn.

Men nok skoleprat! Tenkte at hvis dere ville kunne jeg ha en spørsmålsrunde på bloggen og filme svarene på video. Så om derr vil det, skriv i kommentarfeltet slik at jeg vet! ?

Classic

Hellu!

Hadde jo egentlig planer om å bare være hjemme i dag, og ta litt bilder til bloggen, lage noen innlegg og slikt, men så ringte ei venninne og lurte på om jeg ville bli med til byen, så jeg sa ja... Så da får vi ta det en annen gang! Håper det går fint? Kjøpte ikke en eneste ting i byen, bortsett fra subway, haha! Når meg og Christine skulle kjøpe det, skulle vi ha dagens sub, som var skagenrøre så trodde vi det het skagenØRE så vi spurte hva det var! Haha, smarte oss! Emilie ringte nettopp og lurte på om jeg ville sove hos ho, så da sykler jeg dit etter jeg har gjort ferdig dette innlegget og pakket tingene mine! Lenge siden jeg overnattet hos ho, og hver gang får vi latterkrampe sånn 100 ganger! Så dette blir vel en morsom og latterfull kveld! Får kanskje blogget litt med mobilen, men kjenner jeg meg rett, glemmer jeg det! Men skal prøve å huske det!

Denne sangen er så fengende! Haha ♥

 

Ja, jeg vet, jeg ser ut som en mus når jeg ler!

Hørt sangen før? Fengende, ikke sant?

Gossip girl

Heii!

Har bare blitt korte, dårlige mobilinnlegg i dag/går (klokka er over 24:00), så nå tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg! Dagen har gått ganske fort, og det jeg har gjort er å ha værrt i byen! Haha! Jeg var med Ida Malene, Henrikke og Daniel. Jeg kjøpte noen få skolesaker, så det er kanskje unødvendig å vise? Jeg kjøpte ihvertfall en perm/mappe med flere rom i, hvis dere skjønner hva jeg mener? Og post - it lapper, viskelær og markeringstusjer! Veldig interessant... Nå er det jo bare 15 dager igjen til skolen begynner! Og da er det jo ungdomskolen som venter, noe som blir litt skummelt, men sikkert også gøy! Dagen etter vi begynner på skolen, altså 16. august, har jeg bursdag! Yeey! Haha! Også reiser vi til Gvarv/Bø i Telemark den dagen, fordi det skal være slektstreff der den 17. august. Så da har jeg jo noe å se fram til!

Nå skal jeg se litt på Gossip Girl, så skal jeg legge meg! Prøvde forresten å poppe popcorn istad! Gjett om det ble vellykket? NEI! Flinke meg klarte jo å svi det, så det smakte drit. Så da går vi for det sunne alternativet, blåbær!

Og det hadde vært veldig hyggelig hvis noen hadde lagt igjen en kommentar av og til! Jeg kommenterer også tilbake! :)

 

Nei, jeg er ikke halvt kineser, det kan bare se litt sånn ut...

Hva har du gjort i dag/går? <3

Kommenterer tilbake!

Bad day!

Bonjour!

Våknet i 12 tiden og hadde ingen planer. Eller jo, men den ble "avlyst". Så i dagen ble ganske kjedelig, men det var egentlig likså greit, siden jeg har hatt hodepine og hatt vondt i magen i hele dag. Så jeg har egentlig bare sett på Ingen grenser, haha! Litt merkelig at jeg ser på det, men jeg synes det er så gøy å se hva som faktisk går ann hvis man bare prøver. Og sikkert litt slemt og si, men jeg er jo interessert i sånne skader, og synes det er interresert å lære om det (vil bli lege, just so you know). Nok om det!

I morgen drar jeg og Maria til Dyreparken en tur, og så er det hjem og pakke! For begge to! Vi reiser jo sammen, som sagt. Trenger sikkert ikke pakke så mye, siden vi skal på Norby shoppingsenter, Ullared og kanskje kjøpesenter i Tyskland eller Danmark, så det blir jo en del shopping! Gleder meg!

 

Hva har du gjort i dag? ♥

Kommenterer tilbake!

Forbredelser

Tjenare!

Har øvd meg på svensken allerede, er jeg ikke flink? Neida, kan jo egentlig ganske mye svensk fra før... Men nå er det bare 2 dager (eller noe sånt) til vi reiser! Som sagt så reiser vi i 5 tida på natta / morgenen på søndag. Det blir mye kjøring, så noe av dagen skal vel gå til å lage spilleliste, brenne cd og slike ting, slik at det ikke blir helt stille og kjedelig i bilen! Hvis noen har noen sanger å anbefale, gjerne skriv de i kommentarfeltet! Også tenkte jeg også å forhåndsskrive noen innlegg i dag, siden jeg ikke har anelse om jeg får blogget der eller ikke. Kan jo være det er nett på noen av plassene, men for å være på den sikre siden. Må jo holde bloggen oppdatert!

Noen sanger du anbefaler`?

Kommenterer tilbake ♥

Lets go to the beach!

Heisann sveisann!

Som vanlig, har det vært en solskinnsdag her i Kristiansand, og dagen har gått til litt forskjellig, haha. Jeg stod opp i 11 tida, lagde smoothie, tok oppvasken, så på tv, gikk ut og spilte fotball og gikk inn. Haha! Skikkelig interessant må jeg si... Nå skal vi bare spise, så kjører vi til Hamresanden med onkel og tante (og kusina mi og fetteren min). Badet i går også, men vi turte så vidt å gå ut i vannet når vi fikk synet av alle brennmanetene! Så får håpe det ikke er så mange der da... Føler dette innlegget ble utrolig kjedelig, men det får gå!

Har du hatt en fin dag? ♥

Rainy

Årh, er allerede blitt lei av regnet som har vært i omtrent 3 dager! Vil ha sol og sommer! Men vi får vel bare leve med det... Sola titter vel frem etterhvert. Har ivertfall holdt meg inne i går og i dag. Har gjort diverse vanlige og kanskje også litt kjedelige ting, som ikke er interessant for dere å lese! I dag er planen å dra til sørlandssenteret med pappa etter jobb, og ikke noe mer. Haha, jeg har så interresant liv må jeg si! Tenkte å komme med litt mer spennende innlegg senere på dagen, siden jeg virkelig må bli flinkere til å blogge! Men det hadde jo hjulpet litt hvis dere hadde tatt dere tid til å legge igjen en liten kommentar, da.

Er du lei av regn?

Fridag

Hellu!

Har blitt lite tid til blogging i det siste, desverre. Men skal prøve å få tatt det igjen. I dag er det jo 1. mai, som vil si friii! Deilig med fri midt i uka! For min del blir nok ikke dette så veldig spennende og gøy dag, siden pappa sier at jeg bør holde meg inne siden jeg fortsatt er syk. Så jeg får vel holde meg inne da.... Om jeg ikke får overtalt han til å ta en liten tur ut for å ta litt bilder. Tenkte at jeg kanskje kunne se på film eller noe.

Har du noen filmtips? ♥


Like fint vær som i dag :))

Du vet du er syk når.....

............

du tar bilde av alt mulig rart som er rundt deg, bortsett fra trynet ditt :)))

 mitt faboulose antrekk :

 

Halspastillene var veldig fotogene i dag :)

Bak skyene er himmelen alltid blå! Er det ikke det de sier?

The one and only, Candace!


 

 

Noen andre som også gjør det samme?

 

 

Bad day

Hei

Da  var det min tur til å bli syk da! Huff, ikke gøy! Og når jeg først hadde våknet av vekkeklokka, fikk jeg ikke sove igjen. Så jeg tok med meg dyna ned i stua, lagde meg te og satt meg i sofaen med  disney channel. Som jeg ofte sier, blir man aldri for stor til disney! Haha! Så i dag skal jeg bare slappe av og prøve å bli frisk. Kan virkelig ikke være syk i helga, for da er det håndballturnering igjen. Men nok om det! Ha en fin dag!

Noen andre som er syk?

I am a gentleman

Kom nettopp hjem etter å ha vært oppe hos Maria. Vi var ute og spilte fotball i 2 timer, men så måtte jeg hjem. Så nå tror jeg at jeg har sand i buksa! Haha, får vel dusje nå etter jeg har skrevet dette. Jeg venter på at maten skal bli ferdig. Det ble sein middag i dag, men et gjør ikke noe! I morra er det skole, noe jeg ikke ser helt frem til. Dette ble ikke så langt innlegg, men jeg har ingenting å skrive.

Har dere forresten hørt den nye sangen til PSY? Haha, musikkvideoen er litt vittig da! Sangen er litt merkelig, men litt kul. Men her er den ivertfall!

 

 Er du klar for en ny uke?

Neeii

God morgen!
Nå liggee jeg i senga med mobilen og har veldig lite lyst til å stå opp! I dag skal vi på tur med klassen, og selvfølgelig regner det! Årh... Tenkte jeg skulle lage en god frokost og matpakke, så dagen blir litt bedre. Men kjenner jeg meg rett, får jeg alt for dårlig tid og må nesten løpe til skolen. Så nå burde jeg vel komme meg opp! Ha en fin dag alle sammen!

De beste

Heiaa

I dag har det vært en koselig og fin dag. På skolen var det film, rollespill og sånn. Og i kveld har jeg vært i bursdag med de beste. Vi var først på Peppes, så dro vi til Ida Malene og så på film. Vi så Wild Child, som var utrolig gøy! Jeg kom hjem rundt 10 tror jeg. Så nå ligger jeg i den deilige, nye senga mi, og hører på musikk. Må legge meg snart, siden jeg skal opp tidlig i morgen. Jeg, Maria og Adina skal i Aquarama. Haha, føler jeg er der hele tiden, og det gjør kanskje dere og? Men jeg elsker å bade, og det er det mange som gjør. Så hvorfor ikke?

Hva har du gjort i kveld?

My day

Heioo!

Ble ikke mye tid til blogging i dag, desverre. Men nå kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort i dag! Først var det jo skole da, som jeg ikke var så særlig glad for. Men jeg kom meg gjennom skoledagen. Etter skolen var jeg hjemme, hvor jeg så litt på tv, øvde på piano o.s.v. Holder forresten på å lære meg Nothing like us på piano nå. Og etter det bestemte jeg meg for å ta en liten løpetur. Så jeg løp ned til byen. Og så ringte Maria og lurte på om jeg ville bli med til Ikea. Så hvorfor ikke? Så det er egentlig det jeg har gjort i dag... Sikkert litt kjedelig innlegg, men.

Sminkevideoen jeg lagde kan dere se her

Har du hatt en fin dag?

Modell

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en våt dag. Badet i 8 og en halv time ca. Så må innrømme at det var litt deilig å komme hjem igjen! Men nå er det full fart igjen. Vi skal nemlig ned på pappa sin jobb for litt fotografering av oss søskenbarna. Alltid greit å få tatt bilder av seg når jeg ikke klarer det særlig bra selv! Pappa er jo veldig flink fotograf da. Så nå har jeg sminket meg, ordnet meg og er klar. Men det håret mitt irriterer meg sååå mye! Kan ikke gjøre noe med det, ser bare stygt ut uansett! Jaja, men nå må jeg nok gå!

Så passe rar ut på det nederste bildet da...

Fotograf: Pappa

Kamera: Canon EOS 600D

Objektiv: 85 mm

 

Har dere gjort i dag?

hits