Blogg

En god og en dårlig nyhet

Hei hei!

Leenge siden sist! Jeg tok meg en lang bloggpause uten å si ifra, noe som var litt dumt gjort. Men jeg har savnet å blogge, så da tenker jeg at jeg likså godt kan starte igjen! Om jeg får lesere eller ikke, så vil jeg uansett blogge, rett og slett fordi jeg liker å skrive, ta bilder og få tilbakemeldinger på det. Så jeg har en god og en dårlig nyhet. Den gode er at jeg skal begynne å blogge igjen, og har masse blogglyst og ideer! Men så har det seg jo slik at vi har masse lekser, prøver å slikt på skolen, også går det jo masse tid til håndballen. Vi har seriekamper, første er i morgen forresten, også er det jo turneringer. Så jeg skal blogge så mye jeg kan, men blir ikke mange innlegg om dagen akuratt, men det er jo ikke vanlig heller. Så som sagt, jeg skal blogge når jeg har tid og lyst!

Håper dere synes dette er greit, og gjerne kom med en kommentar, det er alltid koselig ♥

 

Hei

Hei venner. Dette er Emilie. Jeg er litt kul, da!

Litt seint...

Hei!

I dag har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge, siden jeg har vært i bursdag fra 12 - 4, også har jeg gjort litt andre ting. Men jeg har fått tatt noen bilder til bloggen! Og som sagt, var jeg i bursdag, og det var en annerledes men utrolig gøy bursdag! Vi kjørte båt til Dvergsøya, hvor vi først badet, spiste, fisket krabber, hadde quiz og sånn. På krabbefiskinga hadde vi 3 lag, og jeg var på lag Sunniva. De andre fikk 11 og 6 krabber, og vi fikk..... 0! Haha, skikkelig flinke! Også har vi sett 3 "kjendiser", haha! Mens vi stod og danset en dans som jeg og Emilie har laget, på gresset, løp Ingrid Alexandra forbi, haha! Også så vi Marius og Sverre Magnus når de skulle ut i båten. Og til dere som ikke vet det, de 3 er kongelige og har hytte/feriehus på Dvergsøya.Hva har du gjort i dag? ♥

Livredd

God morgen! ♥

Da var man våknet fra en forferdelig natt. Noen av dere skjønner kanskje hva jeg snakker om? Lyn og torden! Jeg hater det! Så i natt var jeg livredd, og hadde dratt ut alle kontaktene på rommet mitt, hadde ikke strøm på telefonen, og turte så vidt å lukke igjen vinduet. Snakk om pyse! Men jeg sovnet heldigvis til slutt da!

I dag har jeg, som vanlig, ingen planer. Eller, Hannah spurte om jeg ville bli med på kino litt senere, så kanskje jeg skal det. Og jeg må bare beklage for at bloggen min har vært veldig dårlig i det siste, og jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge! Men med lavt lesertall, og nesten ingen kommentarer, går blogglysten nedover. Men skal prøve!

Har det vært lyn og torden hos dere i natt?

Sverigeturen!

 

Skrevet i går ;)

Long time, no see!

Som dere vet, har jeg jo vært på ferie i Sverige med familien, og ikke hatt mulighet til å blogge! Kom hjem i går natt, i 1 tida. Altså lørdag natt til søndag.

Jeg husker ikke helt hva vi gjorde på hvilke dager, så jeg bare summerer opp det vi har gjort i hytt og pine! Haha, flinke meg! Vi dro jo ganske tidlig, og kom fram til Strømstad i 1 tida eller noe, så da kjørte vi til Nordby - senteret og var der litt, for å så kjøre til Ullared, der vi sjekket inn og satte opp teltene. Så dro vi på Ica for å handle inn til frokosten neste dag, og så dro vi på en resturang vedsiden av Gekås Ullared, og spiste (det sier seg vel selv?). Så dro vi til teltene og la oss i den kalde soveposen! Overaskende våknet jeg av at jeg var utrolig svett og varm, og sola steiket, og teltet kokte. Så jeg kom meg ut av teltet og gikk opp og tok en dusj, noe som var utrolig deilig! Den dagen var vi på Gekås Ullared og handlet, og da klarte meg å kusina mi å møte Morgan (hvis dere vet hvem Morgan og Ola Conny er?), og tok bilde med han, og tror vi også ble med litt når de filmet til programmet Ullared, haha! Så dro vi til teltet, og så bestemte oss for å dra å spise litt! Så vi dro på Burger King, og spiste, eller, de andre spiste! Jeg var jo selvfølgelig litt syk på turen, og spiste og drakk så vidt. Så gikk vi til teltene og gjorde et eller annet, hahah! Husker ikke så mye... Men neste dag kjørte vi ihvertfall til Skara! Det var en fin campingplass rett vedsiden av et Sommerland. Vi var der i 2 eller 3 netter, og var i Sommerlandet to dager. Der kjørte vi Gokart, og der var det sånn at du måtte være over 160 cm eller ha førerkort for å få kjøre, så jeg var den yngste der, og den treigeste... hehe. Også badet vi, tok karuseller og koste oss! Så etter å ha vært i Skara i 3 netter, kjørte vi til Strømstad igjen, og der var vi på Seläter camping, og denne gangen leide vi en liten stue/hytte! Gjett om det var deilig å sove i seng? Ja! Vi var litt på Nordby - senteret på fredag, men var der litt lengre på lørdag. Så dro vi hjem!

Sikkert litt dårlig forklart, men vi koste oss ihvertfall! Hadde med kameraet, så det ble noen få bilder, men det var pappa som hadde kameraet for det meste.Det var ikke så mange bilder, men noen, så får håpe det går bra!

Har du vært noen av de stedene før?

Nå er alt klart!

Heii!

Dagen i dag har egentlig vært ganske "f'æl", haha. Vi var i Dyreparken, men det var utrolig varmt og vi hadde begge vondt i magen, så vi ble ikke så lenge! Har hatt vondt i hode og vondt i magen i hele dag, sånn som i går. Våknet halv 6 i dag av at jeg var utrolig varm og hadde hodepine. Det skyldes nok at jeg så vidt har drukket og spist de to siste dagene. Så det var godt å få i seg en pølse, selvom matlysten har vært på bånn!

Nå er alt pakket og klart... tror jeg ihvertfall! Så om 6 timer er det avgårde til Sandefjord for å ta båten over! Fant ut at jeg kanskje kan blogge litt innimellom, siden det er sånn 29 kr per døgn med 3G, så kanskje jeg slenger inn en liten oppdatering i blandt! Om hvor vi er og sånn! Første dagen (altså i morra) blir det Nordby shoppingsenter, og så videre til camping ved Ullared. Så det blir kos! Vet ikke enda om jeg skal gidde å sove i natt eller ikke, haha!

Vært på Nordby eller Ullared før? ♥

Ferieplaner!

Heisann sveisann!

I dag ble det avgjort, nemlig hvor og når vi skal på ferie! Vi reiser på søndag natt/morgen, i 5 tida. Da kjører vi til Sandefjord for å så ta båten til Strömstad (?) i Sverige. Så kjører vi til Nordby shoppingsenter, for å shoppe (det sier seg vel selv?), så kjører vi videre til Göteborg, og skal overnatte der, og kanskje dra i Liseberg. Så kjører vi til Ullared (!!!), har alltid villet dra dit! Så overnatter vi vel kanskje der og. Så kjører vi til Malmö, og kjører videre til Danmark derfra, og drar til Köbenhavn og overnatter der eller noe sånt, så drar vi til Tyskland, for å shoppe (igjen), hahah. Og alle overnattingene blir da i telt på campingplasser :) Det blir meg, pappa, onkel, tante, Stian og Maria! Det er nesten alltid vi som drar på ferie sammen. Så den ferien blir det vel mye shopping, og det blir en "haul" når jeg kommer hjem! Så det er bare å glede seg, hehe!

Hvis du har noen spørsmål, så skriv det nede i kommentarfeltet :) ♥

 

Ny header!

Hei hei, igjen!

Lagde meg nettopp en ny header ,siden den andre var utrolig stygg, haha! Så jeg vil gjerne høre deres mening om den! Kommenter hva du synes om den, så blir jeg glad :D

Hva synes du?

Suprise!

Heisann sveisann!

Husker dere meg? Henriette heter jeg! Og jeg blogget her for mange år siden! Neida, 1 måned siden.... Jeg begynte nemlig å blogge på blondis.blogg.no sammen med 2 venninner, men etter en stund, fant jeg ut at jeg heller vil blogge alene! Det er så mye enklere! Men ihvertfall, nå er det jo sommerferie, noe som er utrolig deilig! De siste dagene har det vært fantastisk vær, og hvis været holder seg slik, blir sommeren såå bra! I nuet sitter jeg i senga til Solveig, og skal "overnatte" her, men vi skal nok døgne. Haha! I morgen blir det stranda, og vi skal bli tæææne! Tok litt bilder i stad, som jeg kan legge ut, så dere kan se hvor bleik jeg er! Det trengs sol på den kroppen der for å si det sånn!

Har ingen bestemte planer for ferien enda, men jeg og pappa snakker jo om en tur til Sverige, for å dra på Ullared og Liseberg, noe jeg virkelig håper det blir noe av! Får håpe jeg får tid til bloggen, og det skal jeg! Dette skal jeg ta seriøst, og jeg skal få til å få en blogg som jeg faktisk blogger på hver dag, og får lesere og kommentarer!

Wish me luck! ♥

 

Likte du bildene?
Endelig!

Heiaa!

Nå er det endelig sommer! Ifølge de måned greiene, siden det er juni nå! Og jeg kan ikke si imot at jeg har fått skikkelig sommerfølelse nå! Fikk desverre ikke tid til å blogge i går, siden jeg var nesten ikke hjemme. Først var jeg i byen med noen venner, og senere på kvelden var jeg på filmkveld. Vi så (som vanlig) skrekkfilm. Men denne gangen var jeg faktisk ikke så redd, haha. Det skumleste som skjedde i går var at jeg hadde en edderkopp på rommet mitt, ikke filmen! Hahaha, jeg hater insekter, spesielt edderkopper!! Måtte rope på pappa så han kunne drepe den. Men så fant vi den ikke! Enda skumlere! Jaja, nok om det! I dag skal vi kanskje på fisketur tror jeg, noe som sikkert blir koselig i finværet. Men jeg er nokså sikker på at jeg ikke får opp en eneste fisk.... Ja ja, men vi "blogges" senere!

Neste innlegg blir et litt annerledes men kanskje nyttig innlegg, så det er bare å følge med!

Har du fått sommerfølelse enda?

 

5 dager igjen!!

Heii!
Dårlig blogging... jeg vet. Men tenkte å slenge inn et lite innlegg nuu. Nå er det bare 5 dager til klasseturen! Jeg gleder meg som bare det! Nå i det siste har det også vært nydelig vær, som gjør dagene mye bedre. Vi svetter jo ihjel av å gå i shorts og t-skjorte! Men har veldig lite å skrive egentlig....

Viernes!

Heiia!

Til dere som ikke skjønte overskriften, så er det fredag på spansk. Har blitt så glad i å lære spansk i det siste! Haha, føler meg litt rar, men ja... I dag er det enda en solskinnsdag her i Kristiansand! Og gjett hva dagen skal bli brukt til? - trening! Jaja, sånn er det å hå håndballtrening på fredager. Men så er det jo cup i helga da, så vi må jo forbrede oss litt. Treninga begynner 5, så jeg skal snart skrifte så sykler jeg ned. Etter trening er jeg alene hjemme, og jeg ender vel opp med å se på tv og trøstespise fordi pappa forlater meg. Neida! Han måtte jobbe sent i dag, men det går veldig greit (hehe). Men tror dette innlegget er langt nok nå!Gamle bilder,! Er verken skyer eller sol i dag :)

Fy fy!!

Heisann!

LONG time, no see! Har hatt en bloggepause, uten å sagt i fra... hehe. Fy fy Henriette! Men jeg følte rett og slett ikke for å blogge, men nå er blogglysten tilbake! Det er masse som skjer nå for tida, så da har jeg jo noe å blogge om! Nå er jo 17. mai overstått for ganske lenge siden, så jeg tror ikke jeg gidder å blogge om det nå, siden jeg gjorde det de fleste gjør. Tog, skolearrangement, borgertog, Egon. That`s it!

Nå er det jo endelig blitt vår/sommer, og det er såå deilig! Har vært noen ganske varme dager som dere vet, og jeg har fått badet, noe jeg er stolt og glad over! Haha, men det var liksom ikke bare en liten dukkert, men badet i over 1 time til sammen. Nå er det ikke lenge til vi skal på klassetur til Danmark heller! Og ikke nok med det, noen dager etter skal vi besøke ungdomskolen og få vite hvem vi kommer i klasse med og sånn, og dagen etter er det sommerball! Looove it!

Hadde du en fin 17. mai?

Langheeelg!

God morgen!

Etter skolen i går var jeg såå glad! Fordi det er langhelg! Love it! Har ingen spesielle planer egentlig, bortsett fra at på fredag tror jeg vi skal på s-senteret og på søndag skal vi i konfirmasjon. Så det blir jo koselig! Elsker mai, bortsett fra at det kan ære litt mye stress iblandt. Nå er det ikke lenge til 17. mai heller! Noen som gleder seg? Akuratt nå sitter jeg under et teppe i stua og har tenkt til å se på litt videoer på youtube og paradise. Ellers har jeg ikke så mye å si egentlig!

Litt dårlig bilde fra Gran Canaria i oktober. Gleder meg til å kunne gå med shorts!

 

Gleder du deg til 17. mai?

Hva liker du best med 17. mai?

Ingen bryr seg

Hei

Skjønner ikke helt vitsen med å skrive dette, siden ingen kommer til å lese det, men jeg gjør det for det! Nå i det siste har bloggemotiasjonen min gått mer og mer nedover, og jeg vurderer nesten å slutte å blogge, men vet at jeg kommer til å angre. Ingen leser bloggen min, og ingen kommenterer. Eller rettere sagt - ingen bryr seg om jeg blogger eller ikke! Så hvorfor gidder jeg å gjøre det? Jo, fordi det av og til er gøy. Men de gangene statistikken går opp, og det kommer kommentarer, det er da jeg får skikkelig lyst til å blogge! Så jeg skal prøve å blogge litt mer nå framoiver, og se hvordan det går!

Skal jeg blogge eller ikke?

Jordbææær

LOVE IT!

Blogger jeg leser

1. L0ve   2. Krisssy   3. Naissweetlife   4. Auroramohn   5. Fotoogwebdesign   6. Betinabf   7. Sisteplass   8. Tcmn   9. Martheborge

 

Hvilke blogger leser du?

Leser vi noen av de samme?

 

Oppdatering

Hei!

Siden jeg ikke har så mye å gjøre akuratt nå, tenkte jeg å informere dere om blogg.no sin bye oppdatering på mobilappen dems! Den har mye mer "utvalg" og er bedre nå, synes ivertall jeg! Nå kan man se statistikken, shoutouts og mye mer! Man kan også velge størrelse på bildene! Noe som gjør alt mye bedre! Så jeg anbefaler dere å oppdatere den om dere ikke allerede har gjort det! Eller installere den om du ikke har gjort det!

Alt for håndball

God morgen! (Eller ikke...)
Offamei! Da var jeg allerede oppe for å spille kamp om 1 time, noe som ikke er så særlig fristende etter en lang kveld! Dette kan bli en lang og hard dag, med masse kamper. Men vi gjør jo alt for håndballen. Hadde jo vært gøy å kommet til finalen, men det er mange gode lag med i turneringa, så det blir tøft. Men nå burde jeg vel egentlig få i meg noe frokost og prøve å våkne litt! Ha en fin dag!

LUUVE IT

Heii!

Haha, følte det ble litt sånn fjortis overskrift, men samma det.

Nå har jeg for ca. 1 time siden, kommet hjem etter å ha spilt 2 håndballkamper. Vi tapte 1 og vant 1, men for å være ærlig, spilte vi ganske elendig den kampen vi tapte. Men nå sitter jeg i sofaen og lader opp til neste kamp som er halv 8, ved å høre på musikk og spise melon. Tenkte å sette meg ut på verandaen nå, siden det er så nydelig vær! Føles som sommer jo!

I kveld etter siste kamp, blir det disco. Så vi skal bare dusje og skifte i hallen, så drar vi til en annen hall, hvor den skal være! Så det blir kooos :)

De øverste bildene er fra weheart it, og det siste er av en litt latterfull meg :))) Og ja, jeg ser ut som en kinsesisk mus når jeg ler! (ikke rasistisk ment til alle kinesiske mus der ute)

Hva er planene dine for helgen?

 

Hahahha

Heu!
Nå har jeg kommet fra en supergøy filmkveld. Vi så filmen Ted og gjorde andre gøye ting. Ted var utrolif morsom! Nå er jeg hos Solveig og vi skal legge oss nå. God natt!

The time will show

Long time, no see!

Har ikke blogget på ca. 1 uke, pga. lite blogglyst, liten tid og ingenting å blogge om! Men som jeg alltid sier, skal jeg prøve! Men jeg mister blogglysten velig fort, særlig når jeg nesten ikke har noen lesere og kommentarer! Men da må jeg jo blogge da, så jeg skal prøve!

Nå er det jo heldigvis helg da! Har ingen store planer egentlig. Skal på filmkveld hos Daniel i kveld, men det er jo en stund til! Så det blir nok en avslappende dag. Har veldig lite å skrive akuratt nå, men skal prøve  å få skrevet noen innlegg som kan postes senere.

Hva skal du i dag?

Vil ikke!

Heyy!

Da var jeg kommet hjem etter en koselig tur i byen med Solveig, Vi gjorde egentlig ikke så mye. Bare så på ting vi har lyst på. Jeg kjøpte egentlig ingenting, bare en frappechino.

Huff huff, i morgen er det skole! Er virkelig ikke klar for det! Kommer ikke til å få sove, som vil si at jeg ikke kommer til å klare å stå opp! Men heldigvis har vi kort dag i morra. Så i dag blir det tidlig til sengs. Men først må jeg redigere videoen, som kan ta litt tid. Siden den må forbredes av redigeringsprogrammet først, som tar sin tid!

Digger denne sangen ♥

 

Liker du sangen?

 

Video på vei!

Hei!

Lagde nettopp en videoblogg til dere, siden det er en stund siden. Så nå skal jeg bare laste den opp og redigere den, så kommer den ut. Men kan være at den kommer senere i kveld, siden jeg skal en liten tur til byen nå snart. Er bare en liten ting jeg skal kjøpe, men kanskje det kommer et innkjøpsinnlegg.

Hviken video tror du det er`?

hits