bilder

Me as a little kid

Beklager virkelig at jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste, men det skal bli bedre! Har blandt annet tenkt å komme med sånne "halloween videoer" hvor jeg viser dere hvordan dere kan kle dere ut på halloween. Altså sminke, hår og klær ;) Hadde det vært greit? ?

Ready for fight

Heiaa!
Ble ikke blogging før nå, men det går vel greit? På skolen i dag var det samme vanlige fag og alltid like deilig å bli ferdig. Nå skal jeg snart dra til Vennesla for å spille håndballkamp, så dette innlegget blir litt kort. Men må gjøre meg klar for 'fight'. Haha! Blir alltid skikkelig kamp med det her laget ??

Hva har du gjort i dag? ?

Pictures

Beach

Hei!
Nå har vi kommet hjem etter å ha bedet i baneheia. Det var utrolig deilig, og vi tok et par bilder også! Nå er vi hjemme hos Emilie og jeg tror jeg skal hjem snart.

Ehh, okei??

Hellu!
Nå har vi nettopp kommet inn etter å ha snakket med en rar gammel mann.... Meg, Emilie, Alexander, Olivia og Maria skulle gå til et spøkelseshus som ligger her i gata. Så vi ringte på hos han som passer på huset, og han begynte å snakke om Bragdøya, etikette og ting fra gamle dager. Vi prøvde å gå, men han fortsatte bare å snakke! For en rar fyr! Haha! Nå sitter vi på rommet til Emilie og leser blogger, også skal vi kanskje lage en dans. Haha! Begge elsker å danse, så... Vi, eller Emilie da, lagde blåbærrulade istad, som ble utrolig god! Forresten, har dere noen forslag til hvilken sang vi kan danse til? (Hip hop altså)

Looove it!

Sola er her! ? Ligger ute på verandaen og koser meg med smoothie og blåbær! Namme nam ?

Lets go to the....

...by! Haha, neida. Eller jo.. Men du skjønner hva jeg mener! Klokka 1 skal jeg og noen venner til byen, og vi vet egentlig ikke hva vi skal der... Men jeg har planer om å kjøpe noen ting til skolen, også er det en "hettegenser uten armer" på Bik Bok som jeg har veldig lyst på, så kanskje jeg kjøper den. Ellers vet jeg ingenting om dagen... as always! Nå skal jeg dusje og ordne meg, så vi "snakkes" heller senere!

Instagram

Skriv brukernavnet ditt nede i kommentarfeltet, og jeg liker 10 av bildene dine! Og kanskje jeg også følger deg ;)

@henriette_aa

#instagram

I'm weird, but who cares?

Be yourself, not a copy of someone else!

Enig?

Beach-time!

Bilder fra i går :)

Camera ring

Synes?

WATER DROPS - FOOT PRINTS

 

Hva synes du om bildene?

Koz

Hei!
Fikk ikke blogget i går, siden vi var i aquarama til 6 også fro vi hjen til meg og sov her. Vi koste oss veldig! Har ikke så mye å si egentlig. Ville bare si ifra! Og skal prøve å få blogget litt ekstra i dag! Ble vare screenshot bilder, siden jeg ikke tok noen bilder selv...

"Photoshoot" 

 

 

Hva synes du?

hits