Dårlige nyheter

Hej hej!
Da var jeg plassert i sofaen, tven på og mobilen i hånda. Kom hjem fra trening for en god stund siden. Var der og så på siden jeg ikke kunne trene pga. skadet kne. Så da må jeg stå over kamper, treninger og gymtimer, desverre. Jaja, sånn er nå livet. Ellers har jeg jo vært på skolen, noe som jeg godt kunne sluppet. Fikk bare masse dårlige nyheter i dag... prøver og innleveringer! Det jeg liker minst med skolen er at man stresser så mye fordi man har prøver, innleveringer, lekser, ting å huske på og sånn.

Men nok skoleprat! Tenkte at hvis dere ville kunne jeg ha en spørsmålsrunde på bloggen og filme svarene på video. Så om derr vil det, skriv i kommentarfeltet slik at jeg vet! ?

Én kommentar

Lena

12.10.2013 kl.23:27

Yo!!!!! Før jeg sier noe annet at dena blogen er den feteste siden på hele blogg.no, og nå er jeg ærlig! Jeg vil bare si sorry at jeg ike har skrevet komentarer når jeg har vært å lest her før men noken ganger så er man berre littegrann trøtt så ender man opp med å glemme det. I mine øyne er det nemlig sykt mange dumme sender inn og komenterer. Jeg har selv opplevd frekje komenterer før når jeg hadde side. Det var sinnsykt tøft. Jeg håper inderlig at du ike får noen slemme komentarer og at du får hundre ganger flere søte komentarer. Da jeg har lagt ned blog tenkte jeg at jeg skulle gi deg en lenke til 1 quiz som jeg nettopp har blitt med på. Premien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg vinnner, men lykke så håper jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du ble med!

Skriv en ny kommentar

hits