Livredd

God morgen! ♥

Da var man våknet fra en forferdelig natt. Noen av dere skjønner kanskje hva jeg snakker om? Lyn og torden! Jeg hater det! Så i natt var jeg livredd, og hadde dratt ut alle kontaktene på rommet mitt, hadde ikke strøm på telefonen, og turte så vidt å lukke igjen vinduet. Snakk om pyse! Men jeg sovnet heldigvis til slutt da!

I dag har jeg, som vanlig, ingen planer. Eller, Hannah spurte om jeg ville bli med på kino litt senere, så kanskje jeg skal det. Og jeg må bare beklage for at bloggen min har vært veldig dårlig i det siste, og jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge! Men med lavt lesertall, og nesten ingen kommentarer, går blogglysten nedover. Men skal prøve!

Har det vært lyn og torden hos dere i natt?

Én kommentar

Vidar.

04.08.2013 kl.03:18

Hei. ,ja kan mulig vært tordnet og lyn her hos meg her hjemme igår men mens jeg sovnet,så vet ikke om det gjorde det. Hehe. Men for en uke siden,var det masse tordne og masse lyn,jeg ble ikke redd for det men syntes spennende og litt skummelt bare. Hehe. Hadde koset meg med varm te og så tv og forventet strømmen skulle brutt skulle glede meg med å tenne te lys. Hehe.

Men har ikke vært strøm brutt så lang.

Skriv en ny kommentar

hits