Gossip girl

Heii!

Har bare blitt korte, dårlige mobilinnlegg i dag/går (klokka er over 24:00), så nå tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg! Dagen har gått ganske fort, og det jeg har gjort er å ha værrt i byen! Haha! Jeg var med Ida Malene, Henrikke og Daniel. Jeg kjøpte noen få skolesaker, så det er kanskje unødvendig å vise? Jeg kjøpte ihvertfall en perm/mappe med flere rom i, hvis dere skjønner hva jeg mener? Og post - it lapper, viskelær og markeringstusjer! Veldig interessant... Nå er det jo bare 15 dager igjen til skolen begynner! Og da er det jo ungdomskolen som venter, noe som blir litt skummelt, men sikkert også gøy! Dagen etter vi begynner på skolen, altså 16. august, har jeg bursdag! Yeey! Haha! Også reiser vi til Gvarv/Bø i Telemark den dagen, fordi det skal være slektstreff der den 17. august. Så da har jeg jo noe å se fram til!

Nå skal jeg se litt på Gossip Girl, så skal jeg legge meg! Prøvde forresten å poppe popcorn istad! Gjett om det ble vellykket? NEI! Flinke meg klarte jo å svi det, så det smakte drit. Så da går vi for det sunne alternativet, blåbær!

Og det hadde vært veldig hyggelig hvis noen hadde lagt igjen en kommentar av og til! Jeg kommenterer også tilbake! :)

 

Nei, jeg er ikke halvt kineser, det kan bare se litt sånn ut...

Hva har du gjort i dag/går? <3

Kommenterer tilbake!

2 kommentarer

Andrea

01.08.2013 kl.10:47

Fint bilde, det ser herlig ut :)

bethhi

01.08.2013 kl.11:32

Åh,så herlig! Du tar utrolig fine bilder:D liker bloggen din kjempe godt !

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits