Sverigeturen!

 

Skrevet i går ;)

Long time, no see!

Som dere vet, har jeg jo vært på ferie i Sverige med familien, og ikke hatt mulighet til å blogge! Kom hjem i går natt, i 1 tida. Altså lørdag natt til søndag.

Jeg husker ikke helt hva vi gjorde på hvilke dager, så jeg bare summerer opp det vi har gjort i hytt og pine! Haha, flinke meg! Vi dro jo ganske tidlig, og kom fram til Strømstad i 1 tida eller noe, så da kjørte vi til Nordby - senteret og var der litt, for å så kjøre til Ullared, der vi sjekket inn og satte opp teltene. Så dro vi på Ica for å handle inn til frokosten neste dag, og så dro vi på en resturang vedsiden av Gekås Ullared, og spiste (det sier seg vel selv?). Så dro vi til teltene og la oss i den kalde soveposen! Overaskende våknet jeg av at jeg var utrolig svett og varm, og sola steiket, og teltet kokte. Så jeg kom meg ut av teltet og gikk opp og tok en dusj, noe som var utrolig deilig! Den dagen var vi på Gekås Ullared og handlet, og da klarte meg å kusina mi å møte Morgan (hvis dere vet hvem Morgan og Ola Conny er?), og tok bilde med han, og tror vi også ble med litt når de filmet til programmet Ullared, haha! Så dro vi til teltet, og så bestemte oss for å dra å spise litt! Så vi dro på Burger King, og spiste, eller, de andre spiste! Jeg var jo selvfølgelig litt syk på turen, og spiste og drakk så vidt. Så gikk vi til teltene og gjorde et eller annet, hahah! Husker ikke så mye... Men neste dag kjørte vi ihvertfall til Skara! Det var en fin campingplass rett vedsiden av et Sommerland. Vi var der i 2 eller 3 netter, og var i Sommerlandet to dager. Der kjørte vi Gokart, og der var det sånn at du måtte være over 160 cm eller ha førerkort for å få kjøre, så jeg var den yngste der, og den treigeste... hehe. Også badet vi, tok karuseller og koste oss! Så etter å ha vært i Skara i 3 netter, kjørte vi til Strømstad igjen, og der var vi på Seläter camping, og denne gangen leide vi en liten stue/hytte! Gjett om det var deilig å sove i seng? Ja! Vi var litt på Nordby - senteret på fredag, men var der litt lengre på lørdag. Så dro vi hjem!

Sikkert litt dårlig forklart, men vi koste oss ihvertfall! Hadde med kameraet, så det ble noen få bilder, men det var pappa som hadde kameraet for det meste.Det var ikke så mange bilder, men noen, så får håpe det går bra!

Har du vært noen av de stedene før?

Én kommentar

Surrikatten

30.07.2013 kl.19:13

SÅ heldig!!!! Hørtes utrolig koselig ut! :D

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits