Nå er alt klart!

Heii!

Dagen i dag har egentlig vært ganske "f'æl", haha. Vi var i Dyreparken, men det var utrolig varmt og vi hadde begge vondt i magen, så vi ble ikke så lenge! Har hatt vondt i hode og vondt i magen i hele dag, sånn som i går. Våknet halv 6 i dag av at jeg var utrolig varm og hadde hodepine. Det skyldes nok at jeg så vidt har drukket og spist de to siste dagene. Så det var godt å få i seg en pølse, selvom matlysten har vært på bånn!

Nå er alt pakket og klart... tror jeg ihvertfall! Så om 6 timer er det avgårde til Sandefjord for å ta båten over! Fant ut at jeg kanskje kan blogge litt innimellom, siden det er sånn 29 kr per døgn med 3G, så kanskje jeg slenger inn en liten oppdatering i blandt! Om hvor vi er og sånn! Første dagen (altså i morra) blir det Nordby shoppingsenter, og så videre til camping ved Ullared. Så det blir kos! Vet ikke enda om jeg skal gidde å sove i natt eller ikke, haha!

Vært på Nordby eller Ullared før? ♥

2 kommentarer

MEG

20.07.2013 kl.22:37

Kos deg på tur! (Du burde sove...)

Vidar

23.07.2013 kl.21:45

hei,du har gode mange planer. Og du burde vel sove bedre og bli mer energisk neste dag. Håper du fikk sovnet god i siste de dagene? Jeg tror ikke vært på Ullerad før men vært på Nordby B-) flott butikk og muligheter.

Hygger deg og dere på ferie B-)

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits