Bad day!

Bonjour!

Våknet i 12 tiden og hadde ingen planer. Eller jo, men den ble "avlyst". Så i dagen ble ganske kjedelig, men det var egentlig likså greit, siden jeg har hatt hodepine og hatt vondt i magen i hele dag. Så jeg har egentlig bare sett på Ingen grenser, haha! Litt merkelig at jeg ser på det, men jeg synes det er så gøy å se hva som faktisk går ann hvis man bare prøver. Og sikkert litt slemt og si, men jeg er jo interessert i sånne skader, og synes det er interresert å lære om det (vil bli lege, just so you know). Nok om det!

I morgen drar jeg og Maria til Dyreparken en tur, og så er det hjem og pakke! For begge to! Vi reiser jo sammen, som sagt. Trenger sikkert ikke pakke så mye, siden vi skal på Norby shoppingsenter, Ullared og kanskje kjøpesenter i Tyskland eller Danmark, så det blir jo en del shopping! Gleder meg!

 

Hva har du gjort i dag? ♥

Kommenterer tilbake!

2 kommentarer

Sophie

19.07.2013 kl.23:32

Jeg har link runde på bloggen min nå! Gjerne meld deg på :)

Hilvi Johansen

19.07.2013 kl.23:34

så fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits