SOMMERTIPS

Heisann!

Nå som det er sommer, trenger huden ekstra pleie o.s.v, så nå tenkte jeg å dele noen tips med dere! Jeg er ikke ekspert på sånt, men jeg har lest en del på nettet og sånn. Så her kommer noen tips for både kropp, ansikt og hår! Haha ♥

Høy solfaktor: Det er alltid lurt å bruke høy solfaktor, selv om det kan virke som man ikke blir brun av det, men det gjør man. Det tar bare litt lengre tid, men man blir ihvertfall ikke brent! Og vi vil jo bli brune, ikke røde!

Drikk mye vann: De fleste vet det nok, men når det er varmt er det veldig viktig å drikke mye vann, hvis ikke kan man få vondt i hodet, bli svimmel eller "dehydrert".

♥ Saltvann: Å bade i saltvann er tydeligvis bra for å blir brun, jeg vet ikke hvorfor, men.

Sole seg ved sjøen: Det er også bra å sole seg ved sjøen eller vannet, for vannet speiler sola, og gjør at det blir "mer" sol på stedet.

♥ Ikke bruk sminke: Om sommeren er det varmt, og man svetter mer enn vanlig. Derfor er det ikke lurt å bruke sminke, for den kan renne og bare se stygt ut. Også er jeg ikke helt sikker på om sminke dekker så mye at man ikke blir så fort brun i ansiktet, men det kan man finne ut av...

♥ Skyll håret: Når du har badet i saltvann, kan det være lurt å skylle håret så raskt som mulig, for saltvann kan slite litt på håret, så vidt jeg vet. Og jeg merker selv at håret mitt blir helt rart når jeg har badet i saltvann.

Noen tips du likte?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits