Suprise!

Heisann sveisann!

Husker dere meg? Henriette heter jeg! Og jeg blogget her for mange år siden! Neida, 1 måned siden.... Jeg begynte nemlig å blogge på blondis.blogg.no sammen med 2 venninner, men etter en stund, fant jeg ut at jeg heller vil blogge alene! Det er så mye enklere! Men ihvertfall, nå er det jo sommerferie, noe som er utrolig deilig! De siste dagene har det vært fantastisk vær, og hvis været holder seg slik, blir sommeren såå bra! I nuet sitter jeg i senga til Solveig, og skal "overnatte" her, men vi skal nok døgne. Haha! I morgen blir det stranda, og vi skal bli tæææne! Tok litt bilder i stad, som jeg kan legge ut, så dere kan se hvor bleik jeg er! Det trengs sol på den kroppen der for å si det sånn!

Har ingen bestemte planer for ferien enda, men jeg og pappa snakker jo om en tur til Sverige, for å dra på Ullared og Liseberg, noe jeg virkelig håper det blir noe av! Får håpe jeg får tid til bloggen, og det skal jeg! Dette skal jeg ta seriøst, og jeg skal få til å få en blogg som jeg faktisk blogger på hver dag, og får lesere og kommentarer!

Wish me luck! ♥

 

Likte du bildene?
3 kommentarer

Kristina

10.07.2013 kl.22:06

søte bilder! ha en kjempe fin kveld videre <3<3
Hei du solstråle :)) Titter bare litt innom, håper det er greit. Blir glad for en liten hilsen tilbake (du beøver ikke) Klem :* <3

Stine og Sarah

11.07.2013 kl.07:15

Så fine bilder:-))

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits