Fy fy!!

Heisann!

LONG time, no see! Har hatt en bloggepause, uten å sagt i fra... hehe. Fy fy Henriette! Men jeg følte rett og slett ikke for å blogge, men nå er blogglysten tilbake! Det er masse som skjer nå for tida, så da har jeg jo noe å blogge om! Nå er jo 17. mai overstått for ganske lenge siden, så jeg tror ikke jeg gidder å blogge om det nå, siden jeg gjorde det de fleste gjør. Tog, skolearrangement, borgertog, Egon. That`s it!

Nå er det jo endelig blitt vår/sommer, og det er såå deilig! Har vært noen ganske varme dager som dere vet, og jeg har fått badet, noe jeg er stolt og glad over! Haha, men det var liksom ikke bare en liten dukkert, men badet i over 1 time til sammen. Nå er det ikke lenge til vi skal på klassetur til Danmark heller! Og ikke nok med det, noen dager etter skal vi besøke ungdomskolen og få vite hvem vi kommer i klasse med og sånn, og dagen etter er det sommerball! Looove it!

Hadde du en fin 17. mai?

Én kommentar

Klumpen

25.05.2013 kl.13:52

Klassetur til Danmark!! Heldig!!!!!!!!!!!!!!!!! Pen du er <3

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits