My day

Heioo!

Ble ikke mye tid til blogging i dag, desverre. Men nå kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort i dag! Først var det jo skole da, som jeg ikke var så særlig glad for. Men jeg kom meg gjennom skoledagen. Etter skolen var jeg hjemme, hvor jeg så litt på tv, øvde på piano o.s.v. Holder forresten på å lære meg Nothing like us på piano nå. Og etter det bestemte jeg meg for å ta en liten løpetur. Så jeg løp ned til byen. Og så ringte Maria og lurte på om jeg ville bli med til Ikea. Så hvorfor ikke? Så det er egentlig det jeg har gjort i dag... Sikkert litt kjedelig innlegg, men.

Sminkevideoen jeg lagde kan dere se her

Har du hatt en fin dag?

6 kommentarer

Vanessa Hiim

03.04.2013 kl.21:51

Fin blogg, være med på konkuransen min? sjekk ut mitt siste innlegg og kommenter og være med på den :)

03.04.2013 kl.21:51

Bloggen din er utrolig fin! Jeg bare digger deg, måtn du skriver på, og alt med bloggen din! Jeg er helt klart fast leser fra nå av! Hadde vært utrolig koselig om du ville blitt det på min blogg også <3

Men nå har jeg nettopp lagt ut ett innlegg på bloggen min, jeg har lagd ett galaxy deksel, og vil gjerne høre din mening om det! hadde blitt glad <3 Lyke til videre med den flotte bloggen, du kan komme langt <3

Henriette

03.04.2013 kl.21:58

Anonym: Kunne gjerne lest bloggen din, men du har ikke lagt noen lenke til bloggen?

iselinilsen

03.04.2013 kl.22:02

JEG HAR KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN NÅ:)

S A R A B J O R U

03.04.2013 kl.22:11

Ja har det :-)

Magda

04.04.2013 kl.18:00

Heisann!! Ååå så kjekk blogg du har ordnet til! Veldig imponert av hvor bra den er, altså. Du har gjort en god jobb her. Må ligge et en god jobb bak alt dette. Jeg hadde blogg før. Jeg sluttet å bloge fordi jeg fikk så mange av frekke kommentarer på bloggen. Men jeg har noe annet til deg! Det er en konkuranse hvor du kan vine så mye energi drikke du bare vil i et helt år!! Den er veldig bra for meg fordi jeg drikker så mye av det. Må hele tiden ha en Dark Dog fordi jeg er helt addicted!!! :-D Jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell? :-D Hvem vet?! Prøv da vel, klikk på linken min.

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

12, Kristiansand

Jeg heter Henriette, er 12 år og bor i Kristiansand. Jeg spiller håndball, fotograferer og blogger på fritiden. Jeg blogger om foto, mote, hverdag og sminke. Jeg kommenterer alltid tilbake!


       

Kategorier

bilder Blogg DIY Hjelp meg hverdag Inspiration Linkerunde Tips Videoblogger Wants

Arkiv

August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013


Design laget av:

Cesiliegm.blogg.no

hits